OM

Sven-Gunnar Stålberg Lindell

a.k.a

Sven Lindell

Vem är jag?

Detta är en fråga jag länge brottats med, min identitet, vad är den? Pappan? Mannen? Jägaren? Fotografen? Äventyraren? Soffpotatisen, Svenssonnen? IT-chefen, nörden? eller bara den anonyma snubben på gatan?

I hela mitt liv har jag hoppat från det ena intresset till det andra, djupdykt med all energi som finns för att snart upptäcka att jag tappar intresset. Vissa saker har bestått med mer eller mindre brinnande törst på utövande.

Den här platsen har jag skapat för att ge utlopp för dom sakerna som har fastnat lite mer än dom ändra. Dock är jag helt säker på att det kommer komma gästspel av ”flugor” som jag tappar intresset av efter en tid. Jag har förmågan att djupdyka i de intressen jag tillskansar mig och jag blir väldigt engagerad och duktig. så kommer kanske blir lite nördig i bland. På gott och ont!

Som tur väl är så tröttnar jag inte på väsentligheterna, min familj! Min fru och mina barn! Jag är tacksam för det tålamod dom visar med mig och hoppas att dom inte tröttnar på mig heller! håller tummarna!

Jag kommer på denna platsen babbla om allt möjligt i livet men försöka att fokusera på mina kärnintressen. så håll till godo och om ni nycker jag är tröttsam behöver ni inte läsa. Tycker ni jag tillför något av intresse så har av er så kan vi babbla lite tillsammans.

Med vänlig hälsning,
Sven