Hej världen!

Jag har länge funderat på att åter starta en webbplats för mig att skriva och dela med mig av livets godsaker och hemskheter. Förra gången jag skrev och hade en plats på nätet blev den ganska lyckosam. Stängde ner sidan efter några år pga av diverse förändringar i livet som inte riktigt gav mig tid att engagera mig i mina intressen som den handlade om (Jakt och fiske)

Denna gången är det tänkt att jag skall vara lite mer allmänt hållen och babbla och fota mest för mig själv. Det gör mig faktiskt ingenting om det är så att det bara är jag själv som läser det jag har att berätta, så huvudsyftet är mer som självterapi!

Självklart är det alltid roligare när någon uppskattar det man förmedlar så hoppas jag kan bidra med lite nöje och nytta!

Håll till godo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...