Kundens instruktioner

Kundens instruktioner

Kundens instruktioner

Custom, tullar och moms

Vi förpackade alltid beställningen som en gåva, men eftersom alla objekt säljs på en leverans oförtullat grund, vilket vissa länder får införa importtullar på leveranser. Kunden är ansvarig för eventuella tillämpliga tullar eller skatter som kan införas på en leverans i destinationslandet.

7 dagars returrätt.

Vi har 7 dagars returrätt. Om du inte är nöjd med objektet, kontakta specialist kundtjänst on-line eller via e-post. Du måste skicka bilder på objektet till vår brevlåda. (Motivet ska vara namngivna med "Order Nr" så vi kan ge dig ett snabbt svar, många tack). Därefter kommer vi att ge dig avsändaradressen när vi bekräftar problemet med kvalitet, och vi kommer att kräva 20% hanteringsavgifter per vara i normalt skick.

Paypal tvist.

Om du har några frågor om din beställning kan du bara välkommen att kontakta oss. Vi kommer alltid att svara inom 24 timmar (utom helger).

Vi älskade att lösa problemet innan du gör ett klagomål till oss.

Återgå till Sender

Av den anledningen att du inte loggar i paketet, kommer paketet returneras till oss märkt "Return to sender", kommer din beställning annulleras och återbetalning kommer att göras till det kreditkort som används för din beställning. Men det finns också en ny besättning kan inrymmas avgift för alla "Return to Sender" avkastning som är 20% av post (er) ursprungliga inköpspriset minus eventuella extra rabatter som var tillämpliga när ordern för den returnerade försändelsen (s) var placerad.

Svar på förfrågningar

Vi gör allt för att besvara förfrågningar vi får så fort vi kan och vi försöker behandla alla order vi får så fort vi kan. Vi kan inte garantera en omedelbar reaktion på undersökningen, på grund av den rikliga förfrågningar vi får. Din beställning kan redan behandlats och skickas när vi läser och svarar på förfrågan om den ordningen.

Ibland vår e-post svar inte kan nå adressaten. Detta kan hända på grund av många faktorer, inklusive den felaktiga e-postadress som tillhandahålls av adressaten, e-rutan för adressaten är för full för att acceptera vårt svar, mottagarens e-serverinställningar förhindra vårt svar från att nå adressaten eller placera vårt svar till Bulk postmapp.

Bekräftelse e-post

Vår webbplats auto-genererar och skickar en bekräftelse till den e-postadress anges i ordning efter betalningen går igenom. Vår hemsida också auto-genererar och skickar en bekräftelse till den e-postadress anges i ordning efter en beställning har behandlats och skickats.

Vi kan inte garantera att en orderbekräftelse e-post eller frakt bekräftelse kommer fram till adressaten. Detta kan hända till följd av många faktorer, däribland den felaktiga e-postadress som levereras i den ordning, e-post låda adressaten är för full för att acceptera vår e-postbekräftelse, mottagarens postserverinställningar förhindra vår bekräftelse e-post från att nå adressaten eller placera vår e-postbekräftelse i mappen Bulk Mail.

Vi kan inte ta emot kundernas svar till automatiskt genererade meddelanden, såsom e-post orderbekräftelse eller frakt e-post bekräftelse. Vi tillstånd på våra automatiskt genererade meddelanden att ett svar på ett sådant meddelande inte kommer att nå oss.

Sekretesspolicy

Vi respekterar din rätt till privatliv. Vi samlar bara den information som behövs för att genomföra din beställning eller kontakta dig angående statusen för din beställning. Vi lämnar inte ut din privata information om compeled att göra det enligt lag. Vi förbehåller oss rätten att lagra och använda insamlade uppgifter enbart för sin egen interna syften.

Vi förbehåller oss rätten att lagra användningsloggar av besök och användning av vår webbplats. Dessa loggar kan användas av oss som information om användaren bas och användningsmönster. Vi förbehåller oss rätten att sammanställa statistik information om våra webbplatsens besökare till tredje part.

Vi använder "cookies" för att känna igen dig som en återkommande besökare och för att spåra trafikmönster på vår webbplats. Denna information är helt anonym. Vi använder denna information för att förbättra användarvänligheten och funktionaliteten på vår webbplats.